Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Godfather II

 Nyomja meg az [Esc] szünetelteti a játékot, míg a Don nézetben. Ezután írja be a következő kódok aktiválásához a megfelelő cheat funkció. Megjegyzés: Van egy öt perces kizárási kód előtt lehet újra engedélyezni. Lehet áthidalni ezt, kivéve, ha a játék után egy kódot engedélyezve van, lépjen ki a játékból, majd újra a mentett játékot.

Eredmény Cheat kód
Teljes egészségügyi Corleone
Maximális lőszer stracci
5000 $ cuneo
Minden film tattaglia

 

 

 

  

 • Fegyver helyszínek

  Keresés a jelzett helyen, hogy megtalálja a megfelelő fegyver:

  Automatika

   Level 1 - Tommy Gun: Már elérhető.
   Level 2 - MP38: Granados Összetett, Florida. Keresés a második emeleten.
   Level 3 - Módosított AK-47: Battaglia falazóanyag, Kuba. Ha belép egy bizonyos szobába, balra találni egy létra vezet a föld alatt. Kövesse az alagút.

  Magnums

   Level 1-0,357 Magnum: Már elérhető.
   Level 2-0,44 Magnum Force: A támadó Carmine Rosato az összetett New York-ban, menj fel a kis előszobában, mielőtt közeledik Carmine. A Magnum jól látható az asztalon.
   Level 3-0,501 Magnum Enforcer: Battaglia Quarry Chop Shop, Kuba. Nézd meg a térképet, hogy megtalálja a világítótorony, és menj oda.

   


   

  Pistols

   Level 1 - Pisztoly: Már elérhető.
   Level 2 - Silenced Pistol: Ryan Roth küldetésének, Florida. Megtaláltam a kiküldetés ideje alatt, ahol küld, hogy megmentse az egyik katona.
   Level 3 - Delta M1911 elhallgattatta: Mangano az összetett, Florida. Keresés a második emeleten.

  Puskák

   Level 1 - Sniper Rifle: Már elérhető.
   Level 2 - Spitzer Centerfire: Emilio a csomagoló cég, Florida. Nem található a tetőn, egy mérnök van szükség, hogy csökkentsék a kerítés.
   Level 3 - Vintovka SR-98: Almeida Összetett, Kuba. A második emeleten az asztalon.

  Sörétes

   Level 1 - Shotgun: Már elérhető.
   Level 2 - fűrészelt-off: Corleone az összetett, New York. Amint elhagyja a vegyület a fő kapun, egyenesen előre, és balra. Van egy fedezeti, hogy el lehet égetni egy gyújtogató. A puska mögött van.
   Level 3 - Schofield Semi-auto: Global Storage Chop Shop, Florida. A jobb oldalon a sziget belsejében a kis raktárban.

   


   


  •  


    

   • Könnyű pénz

    Bűncselekményt előtt a safehouse, hogy a figyelmet a rendőrség. Lődd le minél több, ha azok megjelennek. Ha Ön meghalni, írja be a safehouse. Miután visszanyerte egészségét, lépjen ki a safehouse. A rendőrség már nem lesz ott, és akkor gyűjtsük össze a pénzt esett biztonságos. Ismételje meg ezt, ahányszor csak szükséges.

    • Egyszerű biztonsági mentés

     Vegye összes legénység után érkezik egy üzleti szeretné átvenni. Maradnak ott, és harcot automatikusan. Adja hozzá a legénység tagjai meg se maradjon egyszerű biztonsági mentés.